Tip: langer en dieper slapen met melatonine

2In dit artikel zal ik je het een en ander vertellen over de voor mij nieuwe ontdekking van melatonine op een van de vaste websites die ik bezoek, te weten Bodystore.nl.

Ben jij 2015 namelijk ook ingegaan met goede voornemens? Het gros van de mensen doet dit na de jaarwisseling met voornemens die betrekking hebben op de gezondheid. Kijk maar eens om je heen, hoeveel mensen die je kent zijn er wel niet gestart met diëten, gaan weer fanatiek naar de sportschool of zeggen nu eindelijk eens te stoppen met roken? Helaas sneuvelen vele van deze voornemens alweer in de eerste weken van het nieuwe jaar, maar ik hoop (en weet) het mijne langer vol te houden.

Geen slapeloze nachten meer

47Want hoewel ik over het algemeen genomen vrij gezond ben, teisterden mij die laatste maanden van het voorgaande jaar toch ook nog wel enkele zorgen, die tot effect hadden dat ik mijn slaap niet goed kon vatten. Ik kon van minuten  variërend tot uren liggen piekeren voor het slapengaan, en we weten allemaal wel uit ervaring hoe vervelend dat is. Het niet in slaap kunnen komen was bovendien niet het enige, want ook kostte het me moeite vast te slapen, kwam ik zeker niet de hele nacht door. Hoewel het incidenteel was en zeker niet structureel, merkte ik in mijn dagelijkse leven direct dat dit er onder leed. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke oplossing, die ik gevonden heb in melatonine. Het is een lichaamseigen stof die je kunt aanvullen met een supplement en mijn ervaringen hiermee zijn bijzonder goed. Lezers die bijvoorbeeld in ploegendienst werken of dikwijls vlieguren maken en zodoende last hebben van jetlags hebben aan dit middel zeker wat, neem mijn aanbeveling dan echt van harte. Ik heb in 2015 nog geen enkele slapeloze nacht gehad en ik wens jullie hetzelfde toe!