De beste condooms voor mannen als ik

blue-diamond-condoomsMannen opgelet! Vandaag een openhartig artikel van mijn hand waarop ik enkele zaken met betrekking tot de mijns inziens beste condooms deel. Ik weet namelijk dat velen met mij problemen hebben met reguliere condooms – het gros van de mannen vindt het maar niks dat ze überhaupt een condoom om moeten.

Aanhoudende erectie van dit voorbehoedsmiddel – twee vliegen in één klap

10441092_605892669533963_105630015597129077_nVandaag geen les van mijn kant over de soms toch heel noodzakelijke bescherming die je van een condoom krijgt, we weten immers inmiddels allemaal wel dat het beschermt tegen niet alleen een zwangerschap maar ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Daarom heb ik, zeker wanneer dit een contact van wat vluchtiger aard betreft, altijd een condoom om gewild. Dat wil zeggen, mijn geest wilde het wel, maar mijn lichaam werkte niet altijd mee. Het kon zomaar gebeuren, zeker als ik al wat spanning in mijn hoofd had, dat ik een beetje tot volledig slap werd na het omdoen van het condoom. Voor beide partijen is dat natuurlijk vrij teleurstellend – hetgeen de druk alleen maar opvoert. Voor je het weet bevind je je in een soort vicieuze cirkel waar je niet meer uitkomt.

bgPlayImgVandaar dat ik vandaag stil wilde staan bij de beste condooms die hiervoor een oplossing gevonden lijken te hebben. Bij mij werken ze in elk geval erg goed en ik heb sinds het gebruik ervan nooit meer enig ongemak hoeven te ervaren. Door het speciale stofje dat er in de Blue Diamond condooms zit, het gepatenteerde Zanifil extract, zorgt voor een bevordering van de doorbloeding. De gel zit in het tuitje van het condoom en maakt zodoende contact met de huid – en heeft een direct effect hierop. Het zorgt bij mij voor een erectie die tijden aanhoudt – en dat is een verademing!