Simonsport

Bent u ouder en heeft u kinderen? Wilt u uw kinderen stimuleren op het gebied van sport? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Wanneer u uw kinderen stimuleert op het gebied van sport is de kans groot dat zij bepaalde competenties en capaciteiten aanleren. Hiermee zal het kind niet alleen veel voordeel uit kunnen halen als hij of zij volwassen is, maar zeker ook op dit moment zelf. Simonsport is een organisatie dat in de zomer veel kampen organiseert. Hierbij kunt u denken aan voetbal- of hockeykamp. U betaalt niet alleen voor het plezier dat de kinderen krijgen, ze worden ook gecoacht alsof ze ware professionals zijn. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder om achter alle voordelen te komen van een zomerkamp bij Simonsport!

De allerleukste kampen
Bij Simonsport bent u voorzien van de allerleukste kampen voor kinderen die houden van sporten. Ze krijgen niet alleen een hoop discipline aangeleerd, maar ook nog een hoop andere zaken. Zo wordt er veel aandacht besteed aan techniektraining van oud profs, of hoogstaande leraren op het gebied van trainingen geven aan kinderen. Zonder techniek komt een kind niet al te ver in de wereld van sport en hier hoop Simonsport dan ook een steentje aan bij te dragen.

Alles is inclusief
Wanneer u uw kind laten sporten in een zomerkamp van Simonsport hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kind ongezond gaat eten. Het is namelijk zo geregeld dat de kinderen meerdere gezonde maaltijden krijgen op een dag. De kinderen moeten namelijk voldoende energie krijgen om de dag vol te houden en optimaal te presteren. Hierbij kunt u dus denken aan fruit en andere soorten gezonde suikers om het energielevel op pijl te houden. Simonsport regelt alles wat nodig is, om de zomer geslaagd te maken van uw kinderen!