Bij ons kun je zelf je fiets samenstellen

Dat Nederland een fietsland is hoeven wij je niet te vertellen. Maar weet je ook al dat je een fiets samenstellen ook mogelijk is. Bij het samenstellen van een fiets kun je letterlijk alles aanpassen. Van een uniek stuur tot aan het zadel dat je op de fiets wilt. Met onze fietsen is alles mogelijk en krijg je een gegarandeerd unieke fiets.

Het samenstellen van een fiets is door steeds meer mensen wordt gedaan is ons inmiddels duidelijk. Zo maken wij bijzonder mooie fietsen van hoge kwaliteit. Daarbij koop je ook nog eens een volledig nieuwe fiets waarop je garantie hebt en die wij graag voor je afstellen. Zodat niet alleen de fiets uniek en maatwerk is. Maar ook dat de fiets helemaal voldoet aan je lichaam. Waardoor fietsen een stuk makkelijker gaat.

Bij een fiets samenstellen is het goed te weten dat wij veel artikelen direct op voorraad hebben. Je hebt een nieuwe fiets dus ook nog eens snel in huis. Advies nodig of de mogelijkheden bekijken? Neen eens contact met ons op.

Dat maakt een fiets kopen bijzonder leuk!

Een unieke fiets maken maakt een fiets kopen bijzonder leuk. Want letterlijk niemand heeft een fiets zoals jij hebt gemaakt. Waarbij je kunt kiezen voor een nieuwe fiets kopen met versnellingen, vering of een bepaalde kleur. Je herkent je fiets ook nog eens uit duizenden.

Een nieuwe fiets kopen is bij ons zo gedaan. Wij adviseren je wat er mogelijk is en waar je rekening mee moet houden. Wij passen ons advies en de kennis die wij van fietsen samenstellen hebben graag toe op jouw vraag.

Je bent bij ons absoluut niet beperkt in de keuze die je kunt maken. Heb je een bepaald budget, dan denken wij graag met je mee en geven je advies.

Fiets kopen? Bij ons rij je een unieke fiets.

In Nederland heeft vrijwel iedereen een fiets. Wij zijn dan ook een echt fietsland met prachtige fietsroutes door de stad, landweggetjes tot aan in bossen. En hoe kun je meer genieten van deze prachtige routes als met een
uniek gemaakte fiets?